An Unbiased View of su kaçağı tespiti

Wiki Article

Son sorunuzdan başlayarak cevap vermek gerekirse, evet banyoda su kaçağı olursa sizin tuvaletin tavanından su akabilir. Bunun sebebi ise; banyodan betona sızan su, beton arasındaki çatlaklardan sızarak tuvaletin tavanında akabilir. Bu olağan bir durumdur.

Alt komşunun balkonuna su akıyor benim balkonum kuru kombi var ama tam altına denk gelmiyor bakılması gerekiyor

Soru : Üst kat tuvaleti kullandığı zaman bizim tuvaletin tavanındaki gider borusundan damla damla su akıyor.Borudan sızan su pis artworkık iğrenmeye başladık.

Hüseyin beye ilgisi alakası icin tesekkur ederiz eline emeğine sağlık duş çOkay sağlıklı değilmiş ama gerçekten uğraşıp yaptı çAlright teşekkür ederim gönül rahatlığıyla arayabilirsiniz kendisini

Müstakil dairemde banyom eski olduğu için tanıdık bir ustaya lavabosunu, tuvaletini ve duş yerini sıfileırdan yaptırdım, ancak şöyle bir sorunum var dairemin en altını eşya depolamak için kullanıyorum bodrum diye düşünebilirsiniz, ne zaman banyo daki duş kullanılsa aşağıya damlama yapıyor, yaptırdığım ustaya sordum yeniden tadilat yapmamız gerekebilir dedi, bu işin cihazları var ancak onlarla direk nerede kaçak varsa ve damlama yapıyorsa bulunabilir dedi, bana nasıl propertyımcı olabilirsiniz, dediği gibi cihazla yeri bulunabiliyor mu ?

Bu cihazların kullanımları ve alanları birbirinden farklıdır. Firmamızda hizmet sağlayan uzman kadromuz bu cihazların nasıl kullanıldığı hakkında gerekli eğitimi alarak yeterli bilgiye sahiptirler. Bu nedenle ekiplerimiz kısa zaman içerisinde, kırmadan su kaçağının nereden geldiğini rahatlıkla tespit eder ve gereken işlemleri yapar.

Bir dahaki sefere yorum yaptığımda kullanılmak üzere adımı, e-posta adresimi ve Site adresimi bu tarayıcıya kaydet.

İşinin ehli bir ustaydı. Titiz çalıştı ve Gayet temiz bir iş yaptı. Sorun giderildi ve tamiratını yaptı herkese tavsiye ederim

İlk olarak alt kata akan su sadece temiz su tesisatından olmayabilir. İkincisi su sızıntısı temiz su tesisatı su kaçağı tespiti (sıcak ve su kaçak tespiti soğUnited kingdom su), pis su tesisatı veya kalorifer tesisatından da kaynaklanabilir.

Acil Tesisatçı Ustası İstanbul / Ankara / İzmir su, doğalgaz mekanik tesisat işlerinizde arıza tamir bakım işlerinizi yapıyor

Temiz su tesisatının tamiri için kaçağın olduğu yer açılır arızalı yer kesilip ek su tesisatçısı parça konarak onarımı yapılır.

Bu web-site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

En iyi su kaçak cihazları listesini iş arkadaşlarınla ve sevdiklerinle aşağıda yer alan paylaşım butonlarından hemen paylaş! Sen de kullandığın su kaçak cihazı ve özellikleri hakkında yorum yaparak su kaçağı tespit binlerce kişiyi bilgilendirebilirsin.

Su tesisatı testi en basit su kaçağı tespit tüm muslukları kapatıldıktan sonra saat sayacına bakarak yapılabilir

Report this wiki page